Megjegyzés: Maszk gép diszkont promóció!!Nem hagyja ki.

2020-09-04 10:35:07 4


Jelenleg van egy n95 álarcos gépünk eladásra, mert a raktár le tudja tenni, 8217-es, amit alacsony áron adnak el, az első kiszolgálás.


Teljesen automata N95 álarcos gép nagy fokú automatizálással.A hagyományos és bonyolult maszkabeldolgozási folyamat technológiailag innovatív, a nem szőtt szövettől a szállítókerékig, az olvadásformáig, a csapolásig, a hegesztési formázásig és a késvágó darabolásig, hogy előállítsa a készterméket.Automatikus gyártási folyamat.Ezáltal jelentősen javul a minőség és a termelékenység.A teljesen automata N95 álarcos gép ideális visszajátszás és_;101;különböző összecsukható maszkok, mint például az N95, a portékbiztos, a 3M stb. előállítására szolgáló berendezés.

   

A teljesen automata N95 álarcos gépet úgy is ismerik, mint az összecsukható álarc gyártósorát.Ez a gép az ultrahangos automatikus hegesztés és a körforgás alapelveit használja, és elektronikus indukciót használ az anyag helyzetének pontos meghatározásához, amely pontosan kitölti a maszkpontot és a hegesztést.Ennek a gépnek megvannak az előnyei a pontos méretellenőrzés és a magas termelési hatékonyság, ami jelentősen javítja a termelési hatékonyságot, csökkenti a termelési költségeket, és a termékeket szabványosabbá és stabilabbá teszi.

     

A teljesen automata N95 álarcos gép összeköt egy maszkos gépet egy terelővel, és összeköti a terelőt és a fülheveder hegesztő gépet.Amikor a gép beindul, a maszkos karosszéria gyártja a terméket, majd a szállítószalag segítségével szállítják az eltérítőbe.Miután a maszkot áthelyezik a sönt gépről a fülpánt hegesztő gépre, a fülhallgató részt hegesztjük, hogy teljes maszktermék elkészüljön.Az egész folyamat egy teljesen automatizált gyártási folyamatot valósít meg kézi működtetés nélkül, azaz egy test gép és két fülhallgató gép összekapcsolva.


Automatikus N95 álarcos gép jellemzői:

A keret alumíniumötvözetből és rozsdamentes acélból készült, és a külső világos és gyönyörű rozsda nélkül.

Az automatikus számlálás hatékonyan szabályozhatja a termelési hatékonyságot és a gyártási fejlődést.

Az automatikus N95 álarcos gépet frekvenciakonverzióval irányítják, és a berendezés működési sebessége a tényleges igények szerint állítható.


A hordót az anyag táplálásához húzza, a pozicionálás pontosabb, a nyersanyag szélességét kis méretre lehet ellenőrizni, és a költséget meg kell menteni.


A késztermék hosszát és méreteit egyöntetűen az mm- től való eltéréssel irányítják, amely hatékonyan szabályozhatja a késztermék hosszát.


A teljesen automata N95 álarcos gép nagy fokú automatizálást és alacsony követelményeket támaszt a kezelők számára.Csak ki kell üríteni az anyagokat és a késztermékeket.


Ultrahangos tajvani rendszer, japán átalakító, stabil teljesítmény és kényelmes működés.


Az automatikus ultrahangos hegesztőkerék importált, magas minőségű acél DC53-ból készült, amely meghosszabbítja a penész élettartamát, és kopásálló és tartós.


Elfogadja az alumíniumötvözet szerkezetet, ami gyönyörű és szilárd rozsda nélkül.

Teljesen automata N95 maszk gép számítógép PLC programozási vezérlés, magas stabilitás, alacsony hibaarány és alacsony zaj.


Vonja a Tajvanból importált szervo-motort, amelyet nagy pontossággal hajt.


A nyersanyagok fotoelektromos kimutatása a hibák elkerülése és a hulladék csökkentése érdekében.


A teljesen automata N95 álarcos gép képes ellátni 2-3-as belső fülkötő gépeket vagy külső fülkötő gépeket.


Pulóverekkel és rögzített lábakkal, kényelmes és gyors mozogni, erős fix, és rendíthetetlen.


A jármű fel van szerelve egy vadonatúj szállítószalaggal, amely nagy pontossággal automatikusan összegyűjti a termékeket, és csak azokat kell válogatni és csomagolni.


Az automatikus N95 maszkgépet a termékkövetelmények, a termék mérete, hossza és vastagsága szerint lehet módosítani.


Különböző fülhallgató gépek konfigurálhatók különböző gyártási megrendelések szerint, ami gazdaságos és praktikus.Megoldja a fogyasztók és_;39;és a tőke költségét + padlótér + személyzettel, és valóban jelentős gazdasági előnyökkel jár a fogyasztók számára.

zmkm-800_800 (2).jpg