Jegyzetek a maszkos gépről!!

2020-09-02 15:48:51 3

Kérem, ne nyissa ki a maszkos gép elektromos dobozát és ultrahangos rendszerét nem szakemberek vagy karbantartók számára!A maszkos gép légnyomásának a 05P-06P körül kell lennie, kérem, ne dolgozzon a légnyomási tartomány alatt és felett!  

c0c00c2181ccaaed3060c2ee6afb2fe.jpg 81c7414eaa6445f20e2eff42ffa1de1.jpg


A maszkos gép működtetése során kérjük, ne érintse meg az elektromos alkatrészeket, mint például az ultrahangos elektromos dobozt, vibrátort (nagyfeszültségű, először oldja ki, amikor szétszedik), hegesztőfejet stb.!Amikor a maszkos gép fut, kérjük, ne érintse meg a mozgó mechanikus alkatrészeket, pengéket, olló alkatrészeket, léghengereket stb. a balesetek elkerülése érdekében!  


Miután kicserélték az ultrahangos rendszer tartozékait, a maszkos gépnek először fel kell ismernie és szabályoznia kell az ultrahangos frekvenciát, mielőtt bekapcsolható és működtethető lenne!Különben kárt okoz az ultrahangos rendszerben és a hegesztőfejekben!Ellenőrizze az övek és a láncok feszességét hetente egyszer.A kenőolajat rendszeresen át kell cserélni olyan alkatrészek esetében, mint például a lánctalp!

一拖一.jpg

  Minden nap a kezdés sorrendje, hogy ellenőrizzük a levegő forrását és a berendezés állapotát, aztán kapcsoljuk be a fő energiát, majd az ultrahangos rendszert.Amikor leállsz, először kapcsold ki az ultrahangos rendszert, aztán kapcsold ki a fő energiát!


Az elmúlt években a hazai technológia gyorsan fejlődött, biztosítva a csomagolás pontosságát és biztonságát.A technológia alkalmazása álarcos gépekben nagyon kiterjedt volt, és sok álarcos gép hozzáadta ezt az új funkciót a kémia alapján, hogy felismerje, hogy a gép képes egyedül elvégezni a terméket, hogy pontosan meghatározza a termék súlyát.Az egy-két maszkgép az eredeti technológiához is hozzáadja a technológiát, de a többi maszkgéppel ellentétben, ezt a technológiát tovább fejlesztették.  


Miután a maszkos gép 1-2-re megnyeri a versenyt, a maszkos gép csak egy-kettőre használható.Legyen népszerű, függetlenül attól, hogy melyik szempontból, a maszkos gép jelenlegi társadalmi fejlődése eltér a múlttól, és az emberek és_;élete is gyorsan felgyorsul a piacgazdaság fejlődés ével.